Vem hinner känna julstress?

Då kan man inte ha mycket att göra…..

Nå så här är det; fårhuset är snart klart, börjar bli läge att flytta fåren, snart har baggarna rivit de provisoriska avspärrningarna i gamla fårhuset – igen.

Pannrummet är i det närmast klart. Igår kväll fick vi centralvärme för första gånge på fyra fem år – minns inte längre exakt.

Kaos på jobbet, både kreativt och antikreativt. Men toppenresa till Korpis, Nattfestivalen i veckan.

Skitlångt socialnämndsmöte igår. Vem har tid att sitta på möte? Det är så, det är bara vissa människor som kan jobba politiskt. De som har ”vanliga” jobb eller pensionärer. Fast jag gillar pensionärerna som engagerar sig 🙂 Minus för de medborgare som hittar på, och inte tar reda på fakta.  Det är jäklar inte lätt, en del tycker att man tycker saker som man inte tycker. Och en del tycker att i fullmäktige etablerade partier möjligen är rasistiska. Mycket får man höra på en vecka. Ja, som att många är överlyckliga över de nya samarbetspartierna, nästan så lyckotårarna sprutar. Hoppfullt.

Gjort ritning till fållorna i fårhuset, ”gåben” är och handlar virke. Hur jag nu ska orka bygga, tror jag håller på att bli förkyld.

Igår kväll gjorde vi leverpastej och kalvsylta på Vuxenskolan, från våra lokala djur får och älg. Kolla här!

Vad det går framåt. Ny spis har vi också. Handlad lokalt.

Nu är det mörkt ute och varmt i huset. Varmt. Överallt, på golven och på vinden också. I badrummet och i tvättstugan. Överallt. Konstigt, så det kan bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s