Personlig status

I stressen som är ska jag nu försöka ta itu med kroppen, formen har inte varit så bra på sistone – är ju gammal idrottare, så jag har rätt höga krav. Symptomen är värk i leder. Var ju till Atlaskotan, och sedan dess har jag inte haft en enda låsning i ryggen, mycket mindre ryggont och huvudvärk. Men då föll jag ju som f-n för ett par veckor sedan. Fast det verkar ända vara på väg att bli bättre. Och så sprang jag med en jäkla fart in i en stege i fårhuset med. En himla smäll, men tur att det inte tog glasögonen. Och mitt skadade knä, det utan flera vitala delar samt utan  brosk. Vojvoj, det blir inte bra av av att vara omusklad. Och fet är jag. Och otränad. Musklerna sedan fårhusbygget håller på att förtvina av allt datorsittande. Så nu från och med igår blir det:

  • Åka skidor, vallade äntligen turskidorna och var till skogs. Gav upp det där att en riktig norrlänning inte ska behöva använda klister. Gå ska jag också. Cykla blir det senare.
  • Yoga. Finns inte bättre. När man gör det.
  • Low Carb. Kommer nog med ålder, tål kolhydrater sämre och sämre. Måste inse att de tiden som bull- och semmelätare är förbi. Tycker mig se att värken i kroppen har med sockerätande att göra.
  • Och sen. Det räcker nog, då ska jag orka att både slita på farmen och sitta.

Och så ska jag inte ta över och göra allt som inte andra gör. Det funkar ganska bra nu. Man behöver inte göra allt man kan, för det blir för mycket. Nu gör jag bara det allra roligaste – och lite till 😉

Och så ska jag umgås, fick verkligen en vitaminpåfyllning på Vippa häromdagen - av alla som vi träffade, tokiga kusinen och jag.

Och så ska jag umgås, fick verkligen en vitaminpåfyllning på Vippa häromdagen – av alla som vi träffade, tokiga kusinen och jag. För övrigt ser ni ju att jag ser ut som en julgris 🙂 Vi umgås gott folk, välkomna, ska försöka ta mig mer tid.

Det var också superkul att träffa Anneli i lördags, vars tackor jag startade med – se nästa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s