Jaha :-)

Det kan köra ihop sig lite i huvudet av att vara skribent och bonde samtidigt. Satt och mailade och ringde igår, sådant där som går av bara farten – så fort som möjligt, så jag får börja skriva, för det är roligare.

Satt med ett mail som innehöll två telefonnummer, och så ringde jag det ena och i andra änden var det fel människa som svarade. Hm, lite pinsamt. Haha, nå jag hade likaså tänkt ringa han som svarade, senare. Men, pinsamt. Nå, då ser han ju att jag jobbar.

På kvällskanten körde jag lite vedmaskin. Denna gång var jag ambitiös och tog på mig hörselkåporna. Det gick bra, hade inte tid med klyvandet och kapande så lång stund. Gick iväg till nästa uppgift, lämnade hörselkåporna i pannrummet för att de inte ska vara iskalla nästa gång jag ska ha dem.

Det var bara det, när jag kom ut igen, var både vedmaskinen och transportbandet igång. Jag hade glömt att slå av dem…. Utan kåpor hörde jag det, som tur var. De tar mycket ström de där maskinerna, onödigt om jag hade farit bort i några timmar.

Är det så här när man börjar bli dement?

Dagens bilder är från allhelgonahelgen, jag var till stranden för att kolla isen som hade lagt under natten. Strandperspektiv alltså.

Fårhuset, varje gång jag ser det känns det skönt att inte hålla på att bygga denna vinter. Förra året vi denna tid var jag i full gång med bygget. Kallt och snö.

Fårhuset, varje gång jag ser det känns det skönt att inte hålla på att bygga denna vinter. Förra året vid denna tid var jag i full gång med bygget. Kallt och snö. Här var det förresten full skog för några år sedan. Dubbelt så mycket som i bakgrunden, för det gallrade vi när vi högg det andra.

DSC_1586

Det är fortfarande lite ovant att se huset annat än rött. Vi ligger ännu efter med saker sen förra årets husmålning, panncentral- och fårhusbygge.

Där borta, på Vislaktsidan, står Bengts flotte.

Där borta, på Vislaktsidan, står Bengts flotte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s