Nästan 100% lokalt

Visst äter jag mest hemlagat och lokalt, det har jag alltid gjort. Här är lunchen, hembakt tunnbröd och västerbottensost.

image

Men så är det ju vin och sådant, som måste importeras. Det klarar jag mig inte utan. Inte heller klarar jag mig utan Kusmi-te. Det är starkt beroendeframkallande – speciellt mina favoriter kanel och kryddad choklad. Jag undrar om de inte sätter något knark i, så man aldrig kan sluta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s