Dagens matbild

Jag minns med saknad våra blodpaltsorgier på SV. Det utmärkande med de som jobbade där, var att alla åt typ allt. Inte minst blodpalt. Ingegerd och Håkan brukade ta med älg- och renben som de kokade i några timmar, sedan kokade vi blodpalten i buljongen. Jag minns en gång när jag och Ingegerd stekt upp blodpalt som blivit kvar från dagen innan. Hon sa:

– Kan du säga något som är mycket godare än det här?

Jag svarade, med det smälta smöret i mungiporna:

– Nej, det finns inte.

Gourmetmat i den högsta divisionen.

Gourmetmat i den högsta divisionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s