Kultur betyder odling

Vi var till Hushållningssällskapet i Kalix i tisdags för konsultering av SAM-ansökan. Det slutade med att jag får ta över kundnumret på produktionsplatsen, för man får inte ha olika som ansöker om EU-stöd och djurhållare numera. Bra för mig, jag vill ha koll och administrerar djuren med mera.

Sen var vi på en fin biopremiär, Här är Harold. En fantastisk rolig och tragisk film. En norsk möbelhandlare som sålt kvalitetsmöbler hela sitt liv, går i konkurs. Hans dementa fru dör. Den ende sonen har nog med sig själv, har just ställt till det ordentligt med sin egen familj. Så Harold åker till Älmhult för att kidnappa Ingvar Kamprad. Efteråt ett trevligt mingel på Hotell Valhall.

En turdag, bilen startade på kvällen trots att jag glömt på lyset. Inga parkeringsböter fast vi stått för länge. Dagen tillbringades med att färdigställa beställda texter, och fakturan skickad – yes! Väl hemma efter klockan 22, skulle fåren skötas i en dryg timma. Det blev en sådan här morgon efter som man tror man är bakfull när man vaknar 😉

c9f6098c5aeec0f422a2e0760153c919

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s