Kvällsmys på Bränna

Helgen startade med Nattöppet på fredagkväll i Bränna, vi var med vår marknadsvagn vid prästgården och sålde skinn, luvor och lite förtäring. Det var himla trevligt med rensläde och allmänt mycket folk på byn. Vi sålde bra, och något enstaka skinn är ännu kvar av julförsändelsen.

Jag är så himla glad att prästgården äntligen utarrenderas, det blir Frida Andersson på Tjers Bryggeri som tillsammans med sin mamma Anna-Lisa startar Bed & Breakfast, middagar, ölprovningar med mera.

Äntligen blir det aktivitet i den vackra byggnaden. Som jag och flera försökt lobba för att det inte ska stå mörkt. Och det ska jag säga, förr var det stört omöjligt att använda huset till något. Förra styret i kommunen var emot, och då var det färdigdiskuterat.

Jag och polaren Håkan tänkte lämna in anbud nu när det äntligen var möjligt, men vi fick sådana där vibbar att det kommer att bli någon bra som lämnar bud. Och det blev det, ett par som lägger ner mer på fixande av själva byggnaden än vi tänkt. De har dessutom bra varumärke. Det kommer att bli toppen, och kanske vi kan hyra in oss där för våra aktiviteter. Det känns bra, för nu tar folk över som det faktiskt går att prata med 🙂

Här är några dåliga mobilbilder; På väg med traktor och vagn till Bränna och så utanför prästgården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s