Status

Lamningen är nästan klar, bara ett par eftersläntrare som lammar i maj. Vi fick de senaste i lördags, superfina stora lamm av två-årig förstalammare. En av dem är på bilden nedan.

Sen har varit i Luleå på utbildning, Fartygsbefäl klass 8. Vi gjorde stora provet igår, och det gick väl ändå hyfsat – vet inget resultat än.

Naturligtvis skulle jag ha läst mer, och börjat tidigare. Jag tycker ju att det här är intressant, skulle vilja kunna allt utantill. Börja tidigt, hade varit grejen, för de här tre veckorna av lamning har varit helt hysteriska. Men nu är det mesta gjort.

Jag har haft mycket hjälp av mannen, som skött djuren – det är inte lite den här tiden. De dagar jag kört mellan till Luleå har jag och han utfodrat vid sextiden på morgon, och så har vi fortsatt till sena kvällar. Jag fixade huset till hyresgäst på måndagkväll och mannen var på brandövning. Jag sov hos Hilda igår, så jag hann läsa på kvällen och på morgonen.

Dagen idag, en grå torsdag, ska jag läsa radio, VHF med mera, visa bilder på SV om hantverk, och så tillbaka till Luleå för att göra radioprovet.

Hoppas hinna börja med stora skrivgrejen och lite till i helgen. Och fler hyresgäster får vi, kul.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s