Brrr

Hittade en dag när det var liiiiite varmare än -20. Det förde med sig att vi nu kunde vaccinera fåren mot gasbrand och stelkramp. Gåben höll i och jag injicerade – subkutant. Tur att jag är en hejare på sjukvård.

Vad allt går lätt när man är två mest hela tiden. Den här vintern har jag haft betydligt mer tid för arbete, när jag sluppit i stort all snöskottning, eldning och liknande. Det tar en del tid, det där.

Så vi lever rena lyxlivet. Vi har nog aldrig haft det så här harmoniskt, men vi kommer inte upp i Mandelmann-klass – det hör inte till min personlighet. Då hade jag måsta droga mig.

Men nu är det väldigt mycket innan jag åker iväg till Värmland, vävarna är klara – de ska bara valkas och sträckas till lite. Skinnen och garnet är skickade. Det går att göra hur mycket som helst att ta med till Kil. Och har lite skrivgrejor att göra också. Bra om jag inte lämnar allt för mycket till april och lamning.

Det är också en del förberedelser inför färjekursen. Sånt där gör mig nervös att jag måste ha reda på var jag satt läkarintyg och sånt. Men jag hittade dem, inte för att det är nödvändigt – kom på att de säkert är införda på sjöläkarwebben. Det är ju liksom det som är fördelen med det moderna samhället, intygen är där de ska, och lösenord ska man inte behöva komma ihåg när man loggar in med BankID, tack Sjömanswebben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s