Morgonpigg

Jag gillar så den morgonpigga perioden, april är bäst.

Och vädret! Det har varit strålande solsken i tre veckor åtminstone, det är först nu man fattar att det är sant. När vi var ute igår var det luva och jacka av – det hände ju knappt i somras.

Det har varit 10-15 grader varmt länge och väl – igår måste det ha varit ännu varmare. Nu först ser man att snön börjar sjunka ihop – men det är mycket kvar.

Nackdelen med varma vädret – det är nog slut med isvägen när som helst. Jag ringde en hantverkare igår och sa att det är så lätt att komma hit när vi har landsväg – men på kvällen åkte jag på isvägen och såg först då hur risig den är.

Nu på morgon, har jag faktiskt inte varit ut i fårhuset även om jag varit vaken sen 4-tiden, utan jag kollar kameran medan jag gör annat.

Det är angående hantverksmarknaden som jag mailat lite grann. Jag har kollat upp restider, boende etc innan veckans kurs. Och så gjorde jag ett test för att se vad jag passar till för jobb inom Färjerederiet. Haha, det blev inte befälhavare till linfärja, men tror nog att han som komponerat testet har lite fördomar om livet i norr. Jag får väl ta det med vederbörande, hehe.

Just det, lite fåradministration ska jag också göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s