Bed & breakfast – Jakobgården

Mer information finns på Jakobgårdens sida

Mer info: Sture Persson 070-637 52 79

Bed & breakfast; 1-6 bäddar, fyra rum och kök.

I köket

6 reaktioner på ”Bed & breakfast – Jakobgården

 1. Gösta Malmer skriver:

  Hej Katarina! Missade i somras att du är värdinna på Jakobsgården. Hannes och jag behövde logi när huset på Råttjern var vattenskadat. Jag såg Jakobsgården på nätet men valde Vännäsberget för att slippa färjan. Nästa gång kommer vi till dig om vi behöver rum.

  Finns du på Fcebook? Jag har inte kunnat hitta dig. Där finns en del släkt att bli vän med.

  Kul att läsa din blogg. Jag är huvudsakligen pensionär nu och har lite mer tid olika intressen.

  Hälsningar

  Gösta

  • Kul att du hittat hit. Djupträsket och färjan är ju exotiska, den ska man resa en bit extra för att uppleva, hehe! Och Grelsbyberget inom synhåll!

 2. arvid rönnberg skriver:

  hej. jag heter Arvid Rönnberg och min mor ( Elna Nilsson Lång ) kom ifrån Boheden. Tillbringade många sköna sommarlov där som barn och fiskade i träsken , halstrade abborre, byggde kojor, tjuvåkte med färjan etc… Nu har jag tänkt ta med min familj och bege mig på en resa mot norr nästa sommar och återse denna vackra bygd och visa de mina var jag och mina bröder var på loven, kommer då att återse Bohein . Kul att det finns lite sidor om byn på nätet med fina bilder 🙂 Tack.

 3. Berith Lindgren skriver:

  Jag söker Börje Eks föräldrahem på pjäran Gyljen, har hört så mycket om det och vill uppleva samma som han växte upp med, vi kom aldrig iväg till Överkalix, då vi båda var sjukliga, nu är han borta sedan 7 månader, söker boende i närheten av hans uppväxtby. Hans föräldrar hette Nils oskar och Anna Matilda Ek ( född Hansson). Finns det någon som vet och kan hjälpa mig är jag evigt tacksam, vill ta del i hans upplevelser under några dagar i vår. Vi levde tillsammans i 32 år, saknaden är stor, vill hedra honom genom att besöka hans hemby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s